макарон өнімдері реферат - макарон өнімдері уикипедия

페이지 정보

작성자 Chu Meza 작성일 24-09-14 05:53 조회 25 댓글 0

본문

 
 
 
 
 
 

 
 
макарон өнімдері реферат - макарон өнімдері уикипедия [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Просмотр содержимого документа«Макарон өнімдері». Макарон өнiмдерiнiң тағамдық құндылығы жоғары. Олардың құрамына белоктар (9 11,8%), көмiрсулар (70 75%), майлар (0,9 2,7), клетчатка, миниралды. Макарон тағамдары құрамында белогы көп жоғары сортты ұннан жасалады. Макарон тағамдары: түтікшелі (макарондар, рожки), фигуралы (алфавит, жұлдызшалар, қауашақтар, құлақшалар, шығыршықтар тәрізді т.б.), вермишель (кәдімгі жұқа және өрмек, бантиктер тәрізді т.б.), кеспе сияқты түрлерге бөлінеді. Макаронның дәмдік қасиеттері ұзақ сақталады. Өте жұғымды, тез әрі оңай дайындалады. Макарон тағамдарын қайнаған тұзды суға (100 г құрғақ макарон тағамдарына 3 стакан су, жарты шай қасық тұз) салып пісіріп, бұдан. Макарон өнімдерін жіктеу. Макарон өнімдерінің жіктелуі. Макарон өнімдерінің сапасын және ассортиментін өсіру. Қазақстанда шығарылатын макарон өндірістері. Макарон өнімдері туралы түсінік 2. Макарон өнімдерін өндіруде қолданылатын шикізат 3. Өндірілетін өнімдердің ассортименті 4. Макорон өндіру технологиясы 5. Макарон тағамдары. Макарон тағамдары құрамында белогы көп жоғары сортты ұннан жасалады. Макарон тағамдары: түтікшелі (макарондар, рожки), фигуралы. Макарон өнімдерін жасауға пайдаланатын ұнның түрлері және макарон өнімдерін өндіруге шикізаттарды дайындау 2. Жоспар Кіріспе І. Негізгі бөлім 1.1. Макарон 3. Кіріспе Макарон-бұл бидай қамырынан түтіктер, ленталар мен 4. І. Негізгі бөлім 1.1. Макарон өндіру үшін пайдаланылатын 5. Кесте 2. Ұн сапасының көрсеткіштері 6. 1.2. Макарон өндірісі үшін ұн өндірудің технологиялық презентация, доклад, формы досудебного расследования проект, конспект. Макарон немесе макарун жұмыртқаның ақуызы, қант пен бадам ұнынан жасалатын француздық кондитерлік өнім. Печенье формасында жасалады. Екі қабат печенье беттестіріліп, арасына крем немесе тосап жағылады. Макарон қамырын дайындау. Макарон өндіру технологиясы. Макарон өнімдерін жіктеу. Макарон өнімдерінің сапасын және ассортиментін өсіру. Макарон өнімдерін шыгару технологиясы. Қазақстанда шығарылатын макарон өндірістері. Макарон өнімдері реферат, макарон өнімдері уикипедия Читать тему online: Макарон өнімдерінің тағамдық құндылығы по предмету Кулинария. Размер: 91.43 КБ. Макарон өнімдерінің құрамында 12% жоғары ақуыз, 70 – 72% көміртектер (негізінде крахмал), 13% ылғал және 0,5 – 0,7% май болады. Клечатка мен минералды заттар сияқты адам ағзаға сіңбейтін заттар өте аз. Егер онда май неғұрлым көп болса, соғұрлым сақтауға тұрақсыз болады. Макарон өнімдерінде жоғары сапалы ұн өнімдерін қолдану арқасында, олардың жоғарғы энергия қабілеттілігі 100 г өнімде 1500 кДж болады. Ақуызбен байыту кезінде қоректік құндылығы жоғарылайды. Ақуызға бай өнімдер сонымен қатар, диеталық және балалар тағамдарына да қажет. Макарон немесе макарун жұмыртқаның ақуызы, қант пен бадам ұнынан жасалатын француздық кондитерлік өнім. Печенье формасында жасалады. Екі қабат печенье беттестіріліп, арасына крем немесе тосап жағылады. Сабақтың мақсаты:Макарон өнімнің түрлері және тарихы. учителю, Презентации, Макарон өнімдері. Макарон өнімдерін картон қораптарға, целлофан және полиэтилен қапшықтарға массасы 250-ден 1000 г-ға дейін өлшеп, қаптайды. Бұл процесс автоматты немесе жартылай автоматты жабдықтардың көмегімен орындалады. Осы буып-түйілген дайын өнімдер сақтау қоймасына жөнелтіледі. Макарон бұйымдарын құрғақ, таза бөлмелерде 180С аспайтын температурада (температура ауытқуы болмауы керек), 60-70% салыстырмалы ауа ылғалдылығында сақтайды. Макаро̀нът (на френски: macaron, /makaʁɔ̃/) е френско сладкарско изделие от яйчни белтъци, пудра- захар и смлян бадем [1]. Обикновено се прави във формата на бисквита; между два слоя се нанася крем. Макарон қамырын дайындау. Макарон өндіру технологиясы. Макарон өнімдерін жіктеу. Макарон өнімдерінің сапасын және ассортиментін өсіру. Макарон өнімдерін шыгару технологиясы. Қазақстанда шығарылатын макарон өндірістері. XVIII ғ. Италияда, Францияда макарон өнімдері өндірісте механикалық престерімен шығарыла бастады. Қазақстан үшін макарон өнімдерін шығару жаңа сала. XVIIIғ. Италияда,Францияда макарон өнімдері өндірісте шығарыла бастады.Ең бірінші макарон фабрикасы механикалық престермен ХIXғасырдың 60-шы жылдарында Италияда салынды.Қазіргі күні ең көп макарон өнімдері Италияда шығарылады. Макарон өнімдерінің қүрамында 12% жоғары белок,70-72%көмірсутектер (негізінде крахмал), электронная рулетка казино 13 % ылғал және % май болады. Клетчатка мен минералдьі заттар сиякты адам организміне сіңбейтін заттар өте аз. Егер онда май неғұрлым көп болса, соғұрлым сақтауға түрақсыз болады. Макарон өнімдерін жіктеу. Макарон өнімдерін жасауға пайдаланатын ұнның түрлері және макарон өнімдерін өндіруге шикізаттарды дайындау 2. Жоспар Кіріспе І. Негізгі бөлім 1.1. Макарон 3. Кіріспе Макарон-бұл бидай қамырынан түтіктер, ленталар мен 4. І. Негізгі бөлім 1.1. Макарон өндіру үшін пайдаланылатын 5. Кесте 2. Ұн сапасының көрсеткіштері 6. 1.2. Макарон өндірісі үшін ұн өндірудің технологиялық презентация, доклад, проект, конспект. Макарон тағамдары құрамында белогы көп жоғары сортты ұннан жасалады. Макарон тағамдары: түтікшелі (макарондар, рожки), фигуралы (алфавит, жұлдызшалар, қауашақтар, құлақшалар, шығыршықтар. Макарон қамырын дайындау. Макарон өндіру технологиясы. Макарон өнімдерін жіктеу. Макарон өнімдерінің сапасын және ассортиментін өсіру. Макарон өнімдерін шыгару технологиясы. Қазақстанда шығарылатын макарон өндірістері. Макарон өнімдері. Скачать бесплатно.

қазақстандағы алғашқы халық санағы, 1897 жылғы халық санағы мектепке дейінгі білім беру стандарты 2021-2022, стандарт балабақша 2022 сор по химии 7 класс 1 четверть, сор по химии 7 класс ответы санаторий мерке цены, санаторий мерке телефон ұлы тау тойхана шымкент, аренда тойхана шымкент табиғатқа қамқорлық дегенде нені түсінесіңдер, жерге қамқорлық центр алматы какой район, лучшие районы алматы для проживания




костюм железный человек
күнделікті сабақ жоспары дегеніміз не
что сделал назарбаев для казахстана
түлкі туралы тақпақ
шашлык доставка атырау

.
==============================================================

~~~~~ тараз орталық мешіті ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

사이트 정보

센터소개 대관신청 입주안내 찾아오시는길

28118 충청북도 청주시 오창읍 양청송대길 10 대표전화 043-241-5888 팩스 043-241-5889
Copyright © MIRAE NURITER. All rights reserved.